Cum cumpar si cat costa transportul?

Incercam sa raspundem la eventualele semne de intrebare pe care le-ati putea avea. In cazul in care nu gasiti raspunsul mai jos, ne puteti contacta la telefon, sau pe mail. 

1. Cum cumpar? Lansarea unei comenzi nimic mai simplu. Pune in cos, completeaza-ti datele si trimite comanda. De regula trimitem coletul printr-un curier express, astfel incat produsele sa ajunga la tine in 24 de ore. De asemenea ne poti contacta la numarul de telefon 0721 66 55 33 sau la pagina de Contact.

2. Cat dureaza pana voi primi comanda? Dureaza intre 1 ora si 24 de ore, in functie de curier si de zona in care te afli. Livrarile se fac atat in Bucuresti cat si in celelalte zone ale tarii.

3. Cum platesc? Plata se face ramburs in momentul in care intrati in posesia produselor comandate sau online cu cardul
Te20 vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line . In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

4. Cat costa transportul? Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. 
Comenzile cu valoarea totala mai mare sau egala cu 250 RON (tva inclus) beneficiaza de livrare gratuita.
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 250 RON (tva inclus) si care au mod de livrare curier rapid se va aplica un cost de transport in valoare de 15 lei pentru Bucuresti si 15 lei pentru alte localitati din tara.

5. Oferiti garantie? Sigur ca oferim garantie. Oferim numai tigari electronice originale marca Joyetech, etc. Produsele noastre au garantie 1 luna. Nu oferim o garantie mai mare, pentru ca toate componentele tigarii electronice sunt consumabile.  Garantia nu acopera consumabilele, adica atomizoarele si rezistene, etc.
In cazul in care sunt probleme cu vreo componenta sau un produs, ni-l trimiti inapoi si ti-l schimbam.