Despre tigara electronica

Tigara electronica arata ca o tigara traditionala, se simte ca o tigara traditionala, are gust de tigara traditionala, dar nu este o tigara traditionala. Este doar un mod prin care te poti bucura de fumat!

Aceast produs este un dispozitiv electronic de fumat, numit tigara electronica sau tigara electrica. Este un produs neinflamabil, care utilizează tehnologia de varf a micro-tehnologiei electronice, fara foc, flacara, tutun, gudron, monoxid de carbon si alte mii de substante daunatoare sau mirosul neplacut produs de tigarile reale.

Fumatul de tigara electronica ofera fumatorilor bucuria de a fuma precum si libertatea de a fuma mai peste tot. Fumatorii vor primi nicotina insa nu si celelalte mii de substante daunatoare existente in fumul de tigara. Este de asemenea o modalitate eficienta de a te lasa de fumat. De ce? Pentru ca nu trebuie sa faci nici un efort. Este exact ca atunci cand iti schimbi marca de tigari. Trebuie doar sa vrei sa incerci.

Pentru a te lasa complet de fumat, poti incepe sa „aburesti” un e-lichid puternic in nicotina, pe urma sa treci la unul mediu, pe urma la low si in cele din urma poti pufai un lichid fara nicotina... senzatia de narghilea.

Important este ca nu trebuie sa renunti la acel obicei care iti place si la care e cel mai greu de renuntat. Nu mai spun ca vei fi si trandy fumand electronic. Daca va mai spun ca pretul lunar pentru consumabile va fi de cel putin 3 ori mai mic decat in mod obisnuit, cred ca v-am convins sa incercati.

Tigara electronica este compusa dintr-o baterie, ce are in varf un led (imita jarul din varf), un atomizor (transforma lichidul cu nicotina in vapori) si un cartus, ce contine e-lichid.

In functie de modelul ales, acesta produce mai multi vapori (pentru fosti fumatori inraiti) sau mai putini vapori dar cu o durata mai lunga a bateriei. In oricare dintre cazuri, tigarile electronice comercializate de noi sunt ultimele modele aparute pe piata si toate produc o cantitate superioara de vapori fata de cele pe care poate unii dintre Dumneavoatra le-ati vazut sau testat.

Cum functioneaza tigara electronica

Tigara electronica este un dispozitiv de inalta tehnologie. Tigara electronica este compusa din trei parti: o baterie, un atomizor si un cartus.

Daca ati fost in discoteca si ati simtit acei vapori de abur (care inlocuiesc fumul), va pot spune ca principiul este asemanator. Bateria este are rolul de a alimenta atomizorul care transforma e-lichidul existent in cartus in vapori. Tot in baterie exista un senzor care atunci cand noi „tragem” din tigara, activeaza bateria si atomizorul. Astfel nu trebuie sa facem nimic, decat sa tragem din tigara si ne vom simti ca atunci cand fumam.

Calitatea unei tigari electronice sta in durata de viata a componentelor sale si in cantitatea si calitatea vaporilor produsi de atomizor. Pentru fumatori impatimiti recomandam modele de tigari electronice cu o dimensiune putin mai mare decat a tigarii clasice, deoarece au atomizoare mai puternice.

CUM ARATA TIGARA ELECTRONICA
Tigara electronica arata ca o tigara traditionala, se simte ca o tigara traditionala, are gust de tigara traditionala, dar este nu este o tigara traditionala. Este doar un mod prin care te poti bucura de fumat! Aceast produs este un dispozitiv electronic de fumat, numit tigara electronica sau tigara electrica. 
Este un produs neinflamabil, care utilizează tehnologia de varf a micro-tehnologiei electronice, fara foc, flacara, tutun, gudron, monoxid de carbon si alte mii de substante daunatoare sau mirosul neplacut produs de tigarile reale. 
Fumatul de tigara electronica ofera fumatorilor bucuria de a fuma precum si libertatea de a fuma mai peste tot. 
Fumatorii vor primi nicotina insa nu si celelalte mii de substante daunatoare existente in fumul de tigara. 

Este de asemenea o modalitate eficienta de a te lasa de fumat. De ce? Pentru ca nu trebuie sa faci nici un efort. 
Este exact ca atunci cand iti schimbi marca de tigari. Trebuie doar sa vrei sa incerci. Pentru a te lasa complet de fumat, poti incepe sa „aburesti” un e-lichid puternic in nicotina, pe urma sa treci la unul mediu, pe urma la low si in cele din urma poti pufai un lichid fara nicotina... senzatia de narghilea. Important este ca nu trebuie sa renunti la acel obicei care iti place si la care e cel mai greu de renuntat. Nu mai spun ca vei fi si trandy fumand electronic. 
Daca va mai spun ca pretul lunar pentru consumabile va fi de cel putin 3 ori mai mic decat in mod obisnuit, cred ca v-am convins sa incercati. Tigara electronica este compusa dintr-o baterie, ce are in varf un led (imita jarul din varf), un atomizor (transforma lichidul cu nicotina in vapori) si un cartus, ce contine e-lichid. In functie de modelul ales, acesta produce mai multi vapori (pentru fosti fumatori inraiti) sau mai putini vapori dar cu o durata mai lunga a bateriei. 
In oricare dintre cazuri, tigarile electronice comercializate de noi sunt ultimele modele aparute pe piata si toate produc o cantitate superioara de vapori fata de cele pe care poate unii dintre Dumneavoatra le-ati vazut sau testat. 
CE ESTE TIGARA ELECTRONICA? Tigara Electronica este un instrument care va ajuta sa va lasati de fumat, sau va permite sa fumati sanatos. Cu ajutorul acesteia puteti alege modul cel mai practic din solutiile utilizate în prezent pentru a renunta la fumat. Tigara este un dispozitiv electronic complet automat, avand nevoie doar de un acumulator încarcat pentru a functiona. Cu Tigara Electronica, disponibila acum datorita tehnologiei de ultima ora, fumatul va fi la fel ca în cazul unei tigari obisnuite, cu deosebirea ca in loc de fumul nociv rezultat in urma arderii la o tigara obisnuita, aceasta emite aburi incarcati cu nicotina. Utilizatorul va aspira acest abur exact ca la o tigara obisnuita, iar in timpul aspirarii se va aprinde un led la capatul produsului care imita jarul, pentru un efect vizual complet identic. 

Concentratia de nicotina si aroma acesteia pot fi reglate cu ajutorul rezervelor înlocuibile. Astfel, tigara electronica se poate transforma intr-un substituent perfect pentru orice tip de tigara ati fumat inainte. Nicotina va ajunge în 7-10 secunde la plamâni, si în afara faptului ca obiectul nu emite substante nocive, vi se va parea ca fumati o tigara obisnuita. Produsele care ajuta la renuntarea la fumat – tigara, tigara cu porttigaret, trabuc si pipa - pot fi cumparate acum si în România, în afara numeroaselor tari dezvoltate ale lumii. 
Componentele principale: rezerva înlocuibila de nicotina, atomizor (pulverizator) si un acumulator de litiu-ion reîncarcabil. Acumulatorul de litiu-ion poate fi reîncarcat de la retea, cu ajutorul unui încarcator auto, in masina, cu incarcatorul auto si chiar la computerul de la serviciu sau acasa, cu încarcatorul USB. 
Acum puteti fuma oriunde, chiar si în locurile unde fumatul este interzis, de ex: in avion, tren, magazine, în salile rezervate nefumatorilor din restaurante! Rezerva contine nicotina, dar nu polueaza mediul înconjurator, nu exista fumat pasiv, si în mod natural nici noi si nici oamenii din jur nu vor trebui sa inhaleze acele mai mult de sase mii de substante nocive, multe cancerigene produse în timpul arderii, printre care monoxidul de carbon, dioxidul de azot, cianura de hidrogen, acizii, arsenul sau plumbul. Mai mult, rezervele sunt reîncarcabile, astfel veti putea continua sa fumati sanatos, cu doar o treime din pretul tigarilor obisnuite. 

DE CE AR TREBUI SA RENUNTATI LA FUMAT? 
* 87% din decesele fumatorilor sunt cauzate de cancerul pulmonar. 
* Fumatul ucide jumatate din fumatorii din intreaga lume. 
* Fumatul reduce rata estimata de viata cu pana la 8-20 ani. 
* Fumatul accelereaza imbatranirea. 
* Anual, mor apoximativ 6 persoane in fiecare minut din cauza fumatului. 
* Majoritatea fumatorilor au pilea mai uscata si mai palida, cu mai multe riduri, pierderea elasticitalii tenului. 
* Fumatul reduce resursele de vitamina C ale organismului cu pana la 30%. 
* Fumatul distruge intestinele. * Fumatul afecteaza dintii si gingiile si poate cauza cancer de gura. 
* Fumatul favorizeaza instalarea cataractei. 
* In tutun se regasesc 6000 de substante chimice printre care cianura, butan, amoniac si monoxid de carbon. 
* Fumatul creste de pana la 6 ori riscul de infarct. 
* Fumatul in randul femeilor favorizeaza instalarea timpurie a menopauzei. 
* Fumatul slabeste sistemul imunitar. 
* Fumatul creste riscul de diabet. 
* Fumatul scade nivelul de tolernata la efort. 
* Fumatul dubleaza infertilitatea la femei. 
* Fumatul slabeste oasele prin demineralizarea lor. 
* Fumatul creste riscul instalarii starilor de anxietate si depresie. 
* Fumatul creste tensiunea care reprezinta un factor de risc pentru infarct si atac cerebral. 
* Incepand cu 2-3 ani dupa ce s-a renunta la fumat se reduc sansele de infarct si atac cerebral. 
* Fumatul creste cu pana la 50% disfunctiile erectile la barbatii cu varste peste 30 de ani. 
* Fumatul scade acutitatea auditiva. 
* Fumatul cauzeaza o respiratie urat mirositoare si boli gingivale, ceea ce poate duce la pierderea dintilor. 
* Fumatul cauzeaza oboseala si dureri de cap. 
* Fumatul diminueaza mirosul si gustul. 
DE CE SA ALEGETI TIGARA ELECTRONICA? 
Tigara Electronica emite un abur nedaunator, pe care organele senzoriale îl vor percepe ca fiind o tigara obisnuita, satisface foamea de nicotina, dorinta de a fuma, asigura ritualul obisnuit de fumat. Are mai putine dezavantaje, nu pune în pericol sanatatea dumneavoastra si a oamenilor din jur, o puteti utiliza oriunde, în locurile unde fumatul este interzis. Uitati de grija cancerului si a bolilor cardiovasculare, tigara electronica necontinand monoxid de carbon, dioxid de azot, cianura de hidrogen, acizi, arsen, plumb, etc. Se elimina fumatul pasiv, creând astfel un mod sanatos de a fuma. Este solutia ideala pentru a fuma în locuri nefumatoare, în societate. 
Tigara Electronica nu lasa un miros neplacut în locuinta, în masina, pe haine, mentinând o respiratie proaspata si racoritoare, acesta fiind în mod probabil avantajul imediat sesizabil. Rezervele sunt reîncarcabile, obtinând astfel o economie de chiar 50-70% fata de tigarile obisnuite, luând în considerare preturile prezente. 
Economia poate ajunge si pâna la 80%, dupa cum se stie preturile tigarilor cresc în continuare pâna când vor ajunge la cele utilizate în Uniunea Europeana, care ating aprox. 5 euro, în schimb preturile tigarii electronice si a rezervelor vor ramâne stabile, eventual vor scadea, odata cu marirea cererii pe piata si a aparitiei unei concurente reale. 
Organele senzoriale vor functiona din nou în mod normal, treptat veti începe sa simtiti mirosurile, gusturile demult uitate, iar plamânii dumneavoastra se vor curata. Dobanditi un zambet frumos, fara pete si respiratie urat mirositoare. Un ten sanatos, fara riduri si risc de imbatranire prematura. Uitati de diabet, disfunctii sexuale, epuizare si dureri de cap. Incepeti o noua viata, regasiti aerul curat, alaturi de prieteni si cei dragi. 
CUM SE FABRICA TIGARA ELECTRONICA 
Capsula de nicotina contine aproximativ 1 ml de nicotina diluata. Componentele acesteia: apa, arome din industria alimentara, nicotina, propylene glycol. Nicotina lichida este obtinuta din tutun în cursul unei proceduri biologice în urma careia se elimina componentele nocive si se pastreaza cele utile, în final ea este aromatizata. 
Astfel, se pastreaza destinatia de baza a tigarii, dar se elimina derivatele nocive. Propylene glycol este o substanta raspândita, utilizata în industria farmaceutica moderna, în industria alimentara si nu în ultimul rând în industria cosmetica, în afara de acestea, ea este utilizata în multe alte domenii, în special ca substanta purtatoare a diferitelor arome, mirosuri, coloranti. Câteva exemple: în industria farmaceutica, în solutiile antibacteriene, în solutii de sare, diuretice, paste de dinti, apa de gura; ca solutie purtatoare în industria alimentara, în produse de panificatie – în pâine, în suplimente alimentare, în industria alimentara în coloranti; pentru prepararea de cosmetice, în creme hidratante ca substanta purtatoare de parfumuri; în industria de tutun pentru reglarea, pastrarea gradului de umiditate a tigarilor, a tutunului; în tehnica de imagini, în aparate de fumizare, pentru producerea fumului artificial, pe scene, în discoteci; în fabricarea tigarii electronice în cursul prepararii, în special pentru a obtine ca aburul de apa sa semene cu fumul de tigara. Curentul necesar tigarii electronice este furnizat de acumulatorul de litiu-ion. La fabricare se folosesc diverse tipuri de acumulatori intre 100 mAh si 320 mAh, cu o tensiune de alimentare intre 2,5V si 3,7V. 
Un generator de frecvente inalte asezat pe un circuit electronic este folosit pentru comanda atomizorului. 
Un senzor de circulatie a aerului este folosit pentru detectarea momentului in care fumatorul inhaleaza din tigara. 
Pentru atomizarea solutiei de nicotina se foloseste un atomizor electronic. O doza de vaporizare la temperatura inalta este asezata in imediata a propiere a rezervei de nicotina. Toate componentele sunt legate la circuitul electronic si asezate in capsula atomizorului.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă