Intrebari frecvente

De unde stiu cand s-a terminat tigara?
Tigara Electronica nu se consuma fizic, nu necesita aprindere si stingere dupa ardere. Aspirati de fiecare data lent din tigara, trageti 10-15 fumuri (cate un fum la un interval de 15-20 secunde. In felul acesta are timp sa fie alimentat atomizorul cu lichid), fumati de parca ati fuma cu o tigara obisnuita, apoi faceti o pauza pâna la urmatoarea "tigara".

Cand trebuie sa schimb rezerva de nicotina?
In functie de cat de des fumati si de lungimea pauzelor, rezerva de nicotina poate dura intre 4-5 ore si 2-3 zile. Tentatia este mare cand aveti o tigara care nu se mai termina, dar nu fumati incontinuu din tigara, amintiti-va sa faceti si pauze! Este recomandat ca la inceput sa folositi cartuse de concentratie maxima, reducand apoi in timp, concentratia de nicotina.

Cui se recomanda Tigara Electronica?
Fumatorilor înraiti, celor care lucreaza în locuri unde utilizarea flacarii deschise este interzisa, celor care doresc sa renunte la fumat fara a suferi, celor carora le este interzis fumatul la serviciu, celor care doresc sa fumeze mai ieftin, mai sanatos. Nu se recomanda minori sub 18 ani, persoane alergice la nicotina, persoane care sufera de bolii cardiace, sau au suferit atac de cord, persoane care sufera de angina, astm, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, femeilor însarcinate si mame care alapteaza, persoanele care sufera de boli cronice, epilepsie, etc. Intrebati-va medicul de familie inainte de utilizarea tigarii electronice. A nu se lasa la îndemâna copiilor!

Este vreo pozitie recomandata in care se tine tigara?
Este recomandata mentinerea cartusului cu nicotina in sus, pentru ca atomizorul sa primeasca suficienta nicotina pentru a genera vapori la capacitate maxima. Daca observati ca nu se elibereaza suficienti vapori, schimbati temporar pozitia tigarii pentru a permite nicotinei lichide sa ajunga la atomizor.

De unde stiu cand s-a terminat acumulatorul?
Tigara nu mai gebereaza suficienti vapori, lumina indicatoare este de un rosu mai inchis. In cazul descarcarii complete, lumina indicatoare clipeste intermitent de 20 de ori. Este recomandat sa aveti la dvs. acumulatorul de rezerva, sau un incarcator portabil (auto sau USB).

Cartusele cu nicotina pot fi reincarcate?
Da, puteti comanda separat lichid pentru reincarcarea cartuselor. Selectati concentratia si aroma favorita, reducand astfel costurile la mai putin de o treime fata de tigarile obisnuite.

Cum renunt definitiv la fumat?
Folosirea Tigarii Electronice nu va garanteaza renuntarea la fumat. Cu toate efectele benefice, dependenta de nicotina ramane! Nicotina in sine este un produs toxic, chiar daca are aplicatii largi, cum ar fi cel de vaso-dilatator in medicina. Pentru a renunta definitiv la fumat, scadeti concentratia rezervelor de nicotina in mod treptat, pe o perioada de pana la cateva luni. Folositi apoi cartuse de concentratie 0 (fara nicotina) pentru inca 1-2 saptamani, apoi renuntati definitiv la fumat.

Care este continutul coletului pe care-l primesc?

Coletul trebuie sa contina comanda dvs. efectuata online sau telefonic, 1 certificat de garantie, eventuale materiale promotionale oferite gratuit. In functie de comanda dvs, in colet mai pot fi cartuse de nicotina aditionale, capsule cu nicotina lichida de concentratie si aroma diferita, incarcator mobil auto sau USB. Toate comenzile sunt procesate sub supraveghere video.

Cat dureaza sa primesc coletul? Cum platesc?
Din momentul confirmarii telefonice a comenzii dvs, coletul va fi trimis printr-un serviciu de curierat rapid (FanCurier) si va ajunge la dvs. acasa in maxim 24 de ore in localitatile mari si in maxim 36 de ore in zonele izolate. Pot apare intarzieri datorate zilelor nelucratoare. Plata se face in sistem ramburs, adica la primirea coletului.

Cat costa transportul? 
Pentru comenzi mai mari sau egale cu 250 lei, TRANSPORT GRATUIT

  • intre 1 si 250 lei - transport 15 lei

Comment-uri

folositi punctele la urmatoarea comanda
ce fac cu punctele acumulate
Pentru comenzi mai mari sau egale cu 151 lei, TRANSPORT GRATUIT

intre 101 si 150 lei - transport 5 lei
intre 71 si 100 lei - transport 10 lei
intre 51 si 70 lei - transport 15 lei
intre 0 si 50 lei - transport 20 lei
e vreo valoare minima in a putea comanda si daca am o comanda de vreo 70 de ron cat ma costa taxa de transport in buzau prin fan? multumesc!
da, incepand din 01.03.2012
pana atunci asteptam comenzile dvs.
in alta tara vindeti produsele voastre ?
azi
Buna.Cand primiti atomizor biansi imisit v2
Multumesc mult
lasati bateria 4 ore chiar daca este ledul verde
Postare nouă