Preturi la tigari electronice

Tigara electronica este un obiect foarte des intalnit in viata cotidiana. Acesta ofera fumatorilor posibilitatea de a fuma fara sa mai aibe grija sanatatii. Cei mai multi fumatori de tigara electronica fac parte din categoria fumatorilor care le pasa de sanatatea si de banii lor.

Pe piata exista o multine de tipuri de tigari electronice, gata sa satisfaca toate profilurile de fumatori. Tigara electronica a aparut in anul 2004 in China. Este un dispozitiv de inalta tehnologie care foloseste o baterie si un vaporizator. Aceasta inlocuieste tutunul cu un lichid vegetal care are in componenta nicotina, apa si glicerina vegetala. Exista lichide pentru tigarile electronice si fara nicotina. Aparitia tigarii electronice reprezinta una dintre marile inventii din istoria omenirii.

Aceasta inventie ramane in anonimat si nu este promovata. Marii producatori de tutun duc o lupta foarte agresiva impotriva tigariilor electronice. Acestea reprezinta o amenintare pentru o industrie de cateva sute de miliarde de dolari anual. Folosind mass-media acestia sustin ca tigara electronica este ineficienta si nesanatoasa. Totusi, cea mai mare dintre cei care au ales sa fumeze electronic sunt foarte multumiti de alegerea facuta. Acesti fumatori recomanda tigara electronica rudelor si prietenilor. Pretul unei tigari electronice este cam 60% din ce cheltuie un fumator pe luna pe tigariile clasice.

Kit-urile de tigari electronice reprezinta un pachet care este format din una sau doua tigari cu toate accesoriile si consumabilele aferente. Recomandat pentru fumatorii inraiti este sa isi achizitioneze un kit cu doua tigari. Daca au ales un kit cu o tigara este recomandat sa isi achizitioneze si o baterie de rezerva. Atunci cand o baterie este la incarcat, se foloseste cealalta. In comert exista mai multe modele de tigari electronice. Este foarte important sa alegeti ce vi se potriveste. Cei care vand astfel de produse stiu, in functie de profilul fumatorului ce tip de tigara vi s-ar potrivi.

Costul lunar de intretinere al tigarii electronice este mult mai mic decat in cazul tigarilor din tutun. Un fumator de un pachet pe zi cheltuie in medie lunar 370 de lei pe tigarile clasice. Acelasi fumator cheltuie pe consumabilele tigarii electronice in jur de 80 de lei. Consumabilele la tigara electronica sunt lichidul vegetal si vaporizatorul. In medie, un fumator de un pachet pe zi consuma pe luna cam 30-40 ml de lichid si unul sau doua vaporizatoare.

Un calcul simplu arata ca suma cheltuita pe consumabilele tigarii electronice este mai mica cu 80% decat pe tigarile din tutun. Pe piata se gasesc tigari electronice la un pret mai mic decat in magazinele specializate. Acestea sunt de obicei de proasta calitate. Recomandat este sa va achizitionati din magazine specializate deoarece aceste ofera garantie si suport tehnic. Te20 este cel mai mare magazin de tigari electronice. Aici se pot gasi toate modelele de tigari electronice premium consumabile si accesorii pentru acestea.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă