tigara electronica ego w
  • tigara electronica ego w
  • baterii ego w
  • tabachera ego w
  • ginomizor ego w

Tigara electronica eGo W

COD: 00070

Lista de prețuri: 263,00 Ron tva inclus  

199,00 Ron tva inclus

castigati: 64,00 Ron tva inclus (24%)
-24%
În afara stocului
19900 puncte
199 puncte

PACHETUL CONTINE:

2 tigari electronice EGO W (2 baterii de 1100 mAh + 2 Giantomizor ego W)
- 1 adaptor de priza
- 1 incarcator USB
2 e-lichid = 20ml pentru reincarcarea cartuselor (concentratie si aroma la alegere) 
- Tabachera - cadou
- manual utilizare

 Pachetul complet ego w contine consumabilele pentru minim o luna de zile, la un fumator de un pachet pe zi

Culori disponibile: negru

SPECIFICATII:

Model : eGo
Lungime : L 120 mm  x  D 14mm
Capacitate acumulator: 1100  mAh
Tensiune normala de lucru: 3,7 V
Timp incarcare acumulator: 3-4 ore
Cicluri incarcare acumulator: 300 încarcari

Tigara electronica Ego w, face parte din categoria tigarilor premium. Ego w a aparut din dorinta de a furniza un produs cat mai puternic, cu autonomie mare dar in acelesi timp cat mai compact. Tigara electronica Ego w, comercializata de firma noastra, este fabricata de  Sailebao Technology Ltd, cea mai mare fabrica de tigari electronice din lume si in acelasi timp lider in domeniul productiei de tigari electronice.
La baza conceptului Ego sta atomizorul  510 recunoscut pentru puterea mare de generare a vaporilor si pentru durabilitatea sa. Acumulatorii Ego w beneficiaza de celule Lithiu Ion de 1100 mAh – care sunt de aproape patru ori mai puternici decat acumulatorii standard DSE901 si 510.  Acestia ofera o autonomie de de peste 12 ore pentru fumatorii inraiti si rezista toata ziua pentru majoritatea fumatorilor normali. Tigara electronica Ego, prin calitatile sale, este alegerea ideala pentru toti fumatorii inraiti dar este pretabila si fumatorilor normali care doresc o tigara electronica puternica cu autonomie mare fata de sursele de curent.

DESPRE TIGARA ELECTRONICA
Tigara Electronica este facuta cu ajutorul unei tehnologii automatizate foarte hotaratoare cu un control microelectronic. Seamana cu o tigara, cu toate ca nu exista gudron. Scoate fum, desi nu exista material de poluare. 
Nu aveti nevoie de nici o combustie sau foc pentru a o fuma, desi te lasa sa te bucuri si sa savurezi acea senzatie de gust tactil fara nici un risc sau dependenta de tutun. Iti ofera aceeasi senzatie ca o tigara din tutun fara a cauza daune provocate de gudron. De fapt, poti fuma sanatos, fara a polua mediul inconjurator. 
Tigara electronica este compusa dintr-un invelis din otel inoxidabil, baterie lithium ion, un circuit microelectronic, un atomizor si un indicator luminos la capatul tigarii electronice. 
Te lasa sa te bucuri de aceeasi placere pe care ti-o ofera tigara traditionala atunci cand inhalezi picatura de nicotina, imitand intregul process de fumat. Tigara Electronica creaza o atmosfera culturala de fumat sanatoasa si a fost declarata de experti autorizati ca fiind combinatia perfecta de tehnologie micro-electronica moderna, tehnologie biologica si conceptia a unei vieti sanatoase.

Avantaje
Fara haine care miros a fum,
Fara respiratie urat mirositoare,
Fara dinti cu pete,
Fara stanjeneala sociala.
Fara fumat pasiv
Poate fi savurata oriunde.
Fara monoxid de carbon,
Fara poluare
Fara flacara
Fara gudron

Cum functioneaza tigara electronica ?
Spre deosebire de guma de nicotina sau pata de nicotina, tigareta electronica functioneaza ca o tigara normala. Desi in loc sa arda si sa scoata fum, aceasta vaporizeaza. Nicotina este livrata in continuare prin plamani, dar intr-o forma vaporoasa, in loc de fumul care contine toate toxinele care pot cauza cancerul.

...................................................

CARACTERISTICI SI PERFORMANTA

A: Sanatos. In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile atomizate nu contin gudron, monoxid de carbon, dioxid de carbon, acid cianhidric, acraldehide, arsen, aplumb, si alte substante nocive, asa ca nu va cauza nici un rau fumatorilor. In plus, prin atomizare, nicotina lichida devine abur, si apoi se dilueaza imediat in aer. Aburul cu densitate mica este greu de absorbit din nou, deci nu va cauza fumat pasiv. De aceea, tigara electronica nu reprezinta nici un pericol pentru fumatori si nici persoanelor din jurul lor.

B: Siguranta. In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile electronice nu ard si nu au foc, deci nu exista problem cu focul.

C: Protectia mediului inconjurator
. Tigarile electronice nu ard, si nu produc fum, fara fumat pasiv, fara mucuri de tigara, fara radiatii electromagnetice.


D: Folositor pentru a te lasa de fumat. In conformitate cu concentratia electronica a nicotinei lichide, cartusele sunt divizate in patru grade, concentratie inalta, medie, mica si zero. Cei care vor sa se lase de fumat pot incepe cu o concentratie bazata pe propria lor situatie, pas cu pas pentru a reduce concentratia, in final scopul acestora este de a se lasa de fumat.

..............................................

OAMENI SI LOCURI APLICABILE


1. Persoane
- Fumatorilor pe termen lung care au sentimente urate.
- Persoane care muncesc mult timp in locuri in care nu se fumeaza si au nevoia de a fuma.
- Voluntarilor care doresc sa se lase de fumat. 
2. Locuri aplicabile
- avioane, trenuri, teatre, spitale, biblioteci si alte locuri pentru nefumatori.
- In orice loc in care focul este interzis, unitati de incendiu ca statiile de benzina si centre forestiere etc.

 


Pentru instructiuni de folosire, va rugam cititi manualul de utilizare!


Atentie!!! Produsele comercializate de noi sunt originale, importate direct de la inventatorul modelului DSE901, cel mai fiabil din lume. Pozele au caracter informativ, mai ales la consumabile si accesorii.

Tastati caracterele pe care le vedeti in imaginea de mai jos.

Nici o postare găsită

Niciunul

Cumperi in siguranta de la te20.ro
 
În curs de procesare...